ОБЛАСНА БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «РІЗДВЯНИЙ ВІНОЧОК»

Запрошуємо взяти участь!🎄
❄️З метою підняття патріотичного духу серед дітей та учнівської молоді, сприяння їх становленню як активних членів своєї громади, патріотів України, подальшого розвитку учнівського волонтерського руху на Харківщині з 17 грудня 2022 року по 10 січня 2023 року в Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» (далі – Палац) відбудеться обласна благодійна акція «Різдвяний віночок» (далі − акції).
⛄️До участі в заході запрошуються учні та дитячі колективи закладів освіти Харківської області, які виготовлять власноруч (з природних або штучних матеріалів) різдвяні віночки в будь-якій техніці декоративно-ужиткового мистецтва. Рекомендований діаметр роботи від 30 см. До роботи має бути прикріплено різдвяне привітання (творчо оформлене) від колективу (дитини) з назвою закладу освіти. Роботи можуть бути підписані персонально або колективами.
☃️❄️УВАГА! В рамках проведення акції відбудеться збір для воїнів ЗСУ листів-привітань, теплих речей: термобілизни, головні убори, рукавички, шкарпетки, солодощів, у тому числі, для дітей ВПО, а також свічок, ліхтарів. Усі речі, солодощі та різдвяні віночки будуть передані протягом новорічних та різдвяних свят воїнам ЗСУ на передову, дітям ВПО, дітям, які знаходяться на довготривалому лікуванні, пораненим воїнам та медичним працівникам Харківського військово-медичного клінічного центру Північного регіону.
☃️ Фотозвіт про проведену акцію буде розміщено на офіційному сайті (https://firstpalace.kh.ua),на офіційній сторінці Палацу у Facebook: (https://www.facebook.com/firstpalace1935.kh.ua) та Харківської обласної ради, сайті Департаменту науки і освіти ХОВА,
☃️ Для участі в обласній акції просимо до 17 грудня 2022 року надіслати речі до Палацу поштою (за рахунок відправника з ОБОВ’ЯЗКОВОЮ кур’єрською доставкою) на адресу: КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості», вул. Коцюбинського, 15, м. Харків, 61145, з позначкою «Різдвяний віночок».
☃️ Для отримання СЕРТИФІКАТА про участь в заході необхідно заповнити електрону форму: https://docs.google.com/…/17TFuAcUUy9WQpew9enoHN…/edit
Лист КЗ ХОПДЮТ від 06 грудня 2022 року № 183: https://firstpalace.kh.ua/…/list-kz-hopdyut-183…